Specialist in online marketing en communicatie

De business boost van StanBy

Wordt het hoog tijd om te knallen? Ga je eindelijk iets doen aan online marketing en moet het nu gebeuren? Top! Voor de flinke boost die jouw bedrijf wel kan gebruiken zit je bij ons meer dan goed.
icon

Social media

Een must voor ieder bedrijf maar voor veel ondernemers een crime. StanBy adviseert en ontzorgt met slimme tools, content en social mediaplanners. We maken je bedrijf online hartstikke zichtbaar en zorgen voor nog meer betrokkenheid. Social media voor je bedrijf laten regelen door StanBy? Slim hoor!
icon

Marketing: advies en strategie

Marketingdoelen stellen en die doelen behalen. Een kwestie van doen en is makkelijk gezegd. Hoe pak je dat aan en waar begin je? StanBy adviseert, zet de marketingstrategie uit en begeleidt en ontzorgt je tijdens het hele proces.
icon

(Re)branding

Image en uitstraling. Met sterke branding maak je een knal van een start. We weten als geen ander hoe we je bedrijf in de markt moeten zetten, ook als je het al goed doet maar het uiterlijk van je bedrijf aan vernieuwing toe is. Vraag ons om advies en naar de mogelijkheden.
icon

(Web)design

De website, het logo en de huisstijl. Ze moeten uitstralen wie je bent en wat je verkoopt. Onze webdesigners en grafisch vormgevers weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. We denken met je mee, geven advies en leveren maatwerk. Jouw nieuwe website, precies zoals jij voor ogen hebt.
icon

Bedrijfsfotografie, hoe meer hoe liever!

Want goede bedrijfsfoto's maken vertrouwd en zorgen voor verkoop. Potentiële klanten zien nou eenmaal graag met wie ze in zee gaan en wat je ze te bieden hebt. We maken steengoede foto's voor je website, content voor je socials en productfotografie. Sterke profielfoto van jezelf of van je team nodig? Piece of cake, wij zetten je wel in the picture!
icon

Online vindbaarheid met SEO en SEA

Online zichtbaarheid doet wonderen voor je business maar dan moet je wel vindbaar zijn. Met SEO (zoekmachine optimalisatie voor websites en online content) en SEA (adverteren via Google) duwen we de website voor je bedrijf gestaag naar pagina numero uno. Onze SEO schrijvers halen nou eenmaal graag alles voor je uit de kast.