Over StanBy

We zijn een jong en ambitieus team dat er alles aan gelegen is om jouw bedrijf online goed zichtbaar te maken. Want laten we wel zijn, wie online in the picture is, trekt natuurlijk gewoon meer klanten.

En misschien ga je als een trein maar kan het digitaal allemaal best een stuk efficiënter. Of misschien wil je eindelijk slim gebruik gaan maken van social media maar niet te veel gedoe?

Hotels, restaurants, pretparken en accountants gingen je al voor (maar welke branche je ook wilt veroveren, het maakt ons niet zoveel uit). Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Spanje zetten we graag onze tanden in uitdagende projecten. Onze frisse blik, tomeloze inzet en een flinke dosis enthousiasme krijg je van de zaak.

Over Stan Kusters
"Tijdens mijn HBO-opleiding EMS (E-Commerce, Marketing en Sales) heb ik twee buitenlandse stages gevolgd. Eén in Mallorca en de andere in Nieuw Zeeland. Ik ben opgegroeid met sociale media en mijn smartphone is mijn grootste vriend. Het bedrijfsleven spreekt mij ontzettend aan. Klanten enthousiast maken over mijn diensten. Dat is ook wat jij als klant direct zult voelen. Jouw verwachting realiseren en zelfs overtreffen is mijn grootste kick!"