Social Commerce door StanBy

Wat Is Social Commerce?

Het gaat in wezen om het verbeteren van de online winkelervaring met Social Media en het faciliteren van sociale interactie en het delen van ervaringen.

Het vertrouwt Social Media een vorm van commercie toe die authenticiteit onderschept en aansluit bij de levensstijl van uw potentiële klanten.

Met StanBy komt Social Commerce op 2 manieren tot stand

  • We maken of updaten uw profielen en pagina’s op sociale netwerksites en nemen commerciële functies op om transacties mogelijk te maken
  • we ontwikkelen voor u een website die sociale tools toevoegt om sociale interacties te vergemakkelijken.

In beide gevallen geeft de door de gebruiker gegenereerde content de “sociale component” van de website die de aankoopintentie van de bezoekers versterkt.

Ultieme doel

StanBy ontwikkelt het vertrouwen in uw merk en de gemeenschap eromheen dat bijdraagt aan het verminderen van de risicoperceptie door de potentiële klant dankzij de emotionele (zorgzaamheid, begrip, etc.) en informatieve (pragmatische, nuttige, behulpzame, etc.) steun en interactie van de sociale gemeenschap.

Belangrijkste praktijken

  • Social Media Koop Knoppen
  • Verkopende Posts and Stories
  • Consistent Gebruik

StanBy’s Role

Wij helpen onze klanten bij het creëren van content en virale content op social media.

We richten ons op die social media kanalen die het meest efficiënt zijn voor de klant en besparen geld op dure SEO/SEM investeringen.